• Nieuw FietsZeker

Nieuw FietsZeker

Wij van Fiets Inn Wout van Dijk  hebben al jarenlang ervaring met de verkoop, de service en het onderhoud van E-bikes. Als geen ander weten wij daarom ook dat zo’n fiets niet alleen complexer is dan een gewone hybride of toerfiets qua uitvoering, maar dat een E-bike ook jaarlijks meer aan noodzakelijke service en onderhoud nodig heeft. 

Duurzaam maar ook kostbaar Uiteraard zijn de E-bikes die wij verkopen met de grootste zorg gefabriceerd door onze  leveranciers. Echter, het blijft natuurlijk altijd techniek. Iedere E-bike beschikt over een aantal duurzame maar ook kostbare componenten, waaronder de accu en de motor. Raakt  zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantietermijn defect en dient het vervangen te worden, dan is er al gauw sprake van een kostenpost van meer dan € 600,-. Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud, 

wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd.  

Voorkom verrassingen Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te behoeden voor onvoorziene uitgaven, hebben wij een fietsZeker mobiliteitspakket samengesteld. Een pakket dat u maximale zekerheid geeft en de garantie biedt van jarenlang zorgeloos fietsplezier, voor één vast bedrag per maand!