• Puur_NL nummer 1 schoolfiets volgens AD

Puur_NL nummer 1 schoolfiets volgens AD

De Gazelle Puur_NL is de nummer 1 schoolfiets volgens het Algemeen Dagblad. De krant publiceerde deze uitslag op 9 januari in de Schoolkeuze 2019/2020-bijlage van de regionale edities. De Puur_NL komt daarbij uit de bus als ‘Een schoolfiets die tegen een stootje kan.’ Ook benadrukt de krant de voordelen van de smalle voor- én achterdrager.

Puur Nederlandse pluspunten

De Puur_NL is een schoolvoorbeeld van een Nederlandse fiets. Om te beginnen is hij robuust en stoer. Dat neemt niet weg dat hij heel relaxt rijdt: de zit is lekker rechtop en de brede antilekbanden zorgen voor een lichtvoetig en wendbaar weggedrag. Bovendien scoort de Puur_NL ook op het gebied van stabiliteit: door de dubbele pootstandaard en het stuurslot staat hij altijd stevig, ook met een zware (school)tas op de voordrager. Vanzelfsprekend is ook deze Gazelle uitgevoerd met degelijke verlichting. De Puur_NL is er in vele verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. In de range zijn ook fraaie Limited Editions opgenomen.

Altijd wind mee
De Gazelle Puur_NL is er ook met vrijwel onzichtbare elektrische ondersteuning: de krachtige motor in het voorwiel en zeven versnellingen zorgen voor extra vlotte en comfortabele ritten. Bovendien is hij super wendbaar in de stad. Uiteraard profiteert ook dit model van de stabiliteit van de dubbele pootstandaard en de stuurblokkering. De PuurNL HFB is leverbaar in legion blue mat en black mat.